Pedicure + Nagelreparatie

ATTENTIE! OP DIT MOMENT NEEM IK GEEN NIEUWE PEDICUREKLANTEN MEER AAN, WILT U EEN ANDERE BEHANDELING DAN KUNT U WEL GEWOON EEN AFSPRAAK MAKEN! Excuses voor het ongemak!

Basisbehandeling: 

Een pedicurebehandeling bestaat uit nagels knippen, reinigen, vijlen en het verwijderen van een likdoorn of een kleine hoeveelheid eelt. Een basisbehandeling duurt ongeveer 30-40 minuten.

Soms is er meer zorg aan je voeten nodig. Ik zal je vrijblijvend adviseren en in overleg met jou een behandelplan opstellen. Ook zal ik vragen naar jouw gezondheid, zodat ik de behandeling eventueel daarop kan aanpassen. Het is bijvoorbeeld voor mij belangrijk om te weten dat je Diabetes Mellitus hebt, of bloedverdunners gebruikt. Als je op dit moment een chemo-behandeling ondergaat, of recent ondergaan hebt, adviseer ik je om eerst contact op te nemen met je behandelend oncoloog of specialist. Hij/zij moet toestemming geven voor de pedicurebehandeling.

Gelacy nagelreparatie:

Met de geheel nieuw op de markt gebrachte Gelacy, kan ik jouw schimmelnagel of traumanagel repareren, zodat deze er weer mooi uitziet in de open schoen, de sandaal of de slipper. Gelacy is een slimme combinatie van gel en acryl. Het gebruik van alleen gel of acryl heeft nadelen en deze zijn niet aanwezig met gebruik van Gelacy! Bovendien is het een hoog kwalitatief middel en vanwege de  natuurlijke kleur ook zeer geschikt voor mannen. Foto 1: Te ver weggeknipte nagel, waardoor het nagelbed hoger dan de nagel kwam te liggen en de huid de gezonde nagelgroei tegenhoudt. Foto 2: Gelacy op de nagel aangebracht, zodat de nagel omhoog getrokken wordt. Foto 3: Nagel is na 12 weken over nagelbed heen gegroeid en de Gelacy is voorzichtig verwijderd van de nagel.


.