Healing in hypnose

Healing in hypnose:

Een Healing in hypnose geeft bevrijding, liefde en genezing. Je kunt in je leven last ondervinden van vastzittende emoties, pijn, blokkades, of een probleem ervaren waar je maar niet uitkomt. Zie voor meer indicaties ook mijn andere pagina Hypnotherapie. Een Healing in hypnose helpt en ondersteunt je om het probleem liefdevol aan te pakken.

Wanneer kies je voor een Healing in hypnose? Je bent spiritueel en je wil je probleem spiritueel benaderen en genezen. Een Healing in hypnose geeft je direct de juiste inzichten! Je beleeft een mooie ervaring naar het strand of het bos en daar zal je een symbool ontvangen. Dit symbool wordt aan jouw probleem gekoppeld en neem je geheeld mee terug in je leven.

Een Healing is over het algemeen erg rustgevend, maar kan ook emoties of lichamelijke reacties losmaken.
Ik werk samen met verschillende energieën, o.a. van de Opgestegen Meesters (Shambala), de (Aarts)Engelen, jouw eigen Gids, maar ook met mijn persoonlijke Gids Arcamus.
De trilling tijdens de Healing in hypnose is hoog. De hoogte is afhankelijk van welke Spirits zich aandienen. De Opgestegen Meesters hebben een wat zwaardere trilling, dit komt omdat zij eerder op de aarde geleefd hebben. Opgestegen Meesters zijn bijvoorbeeld; de Christus, Maria Magdalena, Gandhi, Dalai Lama enz.
De Engelen hebben altijd een hoge trilling en dat voelt zo licht als een veertje. Er zijn heel veel Engelen en Engelengroepen. Google maar eens, je zult verbaasd staan!

Tijdens de Healing in hypnose neem ik je mee op een ontspannen reis, ondersteund door rustgevende muziek.
Je mag je in vertrouwen overgeven aan de Spirits en zo samen met hen de helende energieën ervaren.

  1. Ik ben:
  • Hypnotherapeute i.o.
  • Gecertificeerd Medium
  • Master in de Shambalahealing
  • Master in de Engelenhealing
  • Reiki 2e graad
  • Healer Aquarius Angels uit de genezende groep van Aartsengel Raphaël

Een Healing in hypnose duurt ongeveer 1 uur