Voet-Wellness

Wil je graag een zeer volledige relaxbehandeling waarin jouw voeten centraal staan? Dan spreekt de Voet-Wellness je vast aan! Minimaal anderhalf uur besteed ik aandacht aan je voeten. Een geweldige oppepper voor je trouwe onderdanen. Voeten hebben het soms zwaar te verduren en dit is je kans om je voeten eens extra zorg te geven. Bij deze uitgebreide behandeling ontvang je een pedicurebehandeling + de voetspa + de voetreflexmassage in één! Gun jezelf in deze vaak hectische wereld het gevoel van ultieme rust en luxe….

Pedicurebehandeling:

Een pedicurebehandeling bestaat uit nagels knippen, reinigen, vijlen en het verwijderen van een likdoorn of een kleine hoeveelheid eelt.

Voetspa:

Bij een voetspa worden eerst alle dode huidcellen van je voeten verwijderd met een heerlijk geurende scrub. Daarna worden je voeten rijk ingesmeerd met een hydraterend en zuiverend moddermasker. De modder is ontgiftend en ontslakkend en reinigt tot diep in de poriën en verzorgen de huid intens.

Voetreflexmassage:

Een voetreflexmassage is niet schadelijk voor de gezondheid en wordt over het algemeen als zeer ontspannend ervaren. Tijdens voetreflexmassage maak ik gebruik van een subtiel geurende olie.

Voet-Wellness duurt minimaal 90 minuten.
Ik werk met de producten van Rituals.