Healing

Healing

Een Healing kan heel nuttig zijn. Je kunt in je leven last ondervinden van vastzittende emoties, blokkades, of een probleem ervaren waar je maar niet uitkomt….een Healing helpt en ondersteunt je om het probleem liefdevol aan te pakken.
Ook kan het weleens lastig zijn als je een belangrijke keuze in je leven moet maken en blijft twijfelen. Een Healing geeft je de juiste inzichten, dat kan op het moment zelf, of in de periode daarna.

Een Healing is over het algemeen erg rustgevend, maar kan ook emoties of lichamelijke reacties losmaken.
Ik werk samen met verschillende energieën, o.a. van de Opgestegen Meesters, de (Aarts)Engelen, jouw eigen Gids, maar ook met mijn persoonlijke Gids Arcamus.
De trilling tijdens de Healing is hoog. De hoogte is afhankelijk van welke Spirit zich aandient. De opgestegen Meesters hebben een wat zwaardere trilling, dit komt omdat zij eerder op de aarde geleefd hebben. Opgestegen Meesters zijn bijvoorbeeld; de Christus, Maria Magdalena, Gandhi, Dalai Lama enz.
De Engelen hebben altijd een hoge trilling en voelt zo licht als een veertje. Er zijn heel veel Engelen en Engelengroepen. Google maar eens, je zult verbaasd staan!

Tijdens de Healing neem ik je mee op een ontspannen reis, ondersteund door rustgevende muziek.
Je mag je in vertrouwen overgeven aan de Spirits en zo hun helende energieën ervaren.

Ik ben:

Master in Shambhalahealing (Opgestegen Meesters)
Master in Engelen/Aartsengelenhealing
Healer Reiki 2e graads
Healer Aquarius Angels, uit de helende groep van Aartsengel Raphaël

Medium

Een Healing duurt ongeveer 1 uur